вижте

нашите най-популярни почивки и екскурзии

Топ екскурзии

Екзотични екскурзии с български водач

Защо да изберете Нас

destinations

20 години опит

Вече 20 години Профи Турс обслужва хиляди клиенти годишно. Безценният опит, натрупан от екипа ни през тези години е гаранция, че може да сте спокойни по време на вашата почивка.

destinations

Хиляди доволни клиенти

Десетки хиляди туристи са посетили България и цял свят с нашите туристически продукти. Винаги водещи за нас са били удобството и защитата на интереса на нашите клиенти.

destinations

Подбрани дестинации

Всяка година изпращаме хиляди туристи по собствените ни програми в Испания, Италия и Португалия, но сме подбрали за вас също и качествени туристически продукти в цял свят.

money

Конкурентни Цени

Цените на хотелите, почивките и екскурзиите, които ви предлагаме, може не винаги да са най-ниските, но съотношението качество/цена при нас винаги е много добро!

fast-booking

Удобна резервация

Може да резервирате по най-удобния за вас начин - онлайн или по телефона, да платите в брой, с карта, по банков път или дори на гише на EasyPay.

support-team

Компетентна поддържка

Нашият екип в офиса или на място винаги е близо до вас - готов да отговори на всеки ваш въпрос по телефона, през онлайн чата ни, по e-mail или на живо.

Отзиви за Профи Турс

КАТЯ СТЕФАНОВА ВЛАДИМИРОВА за Канарски о-ви - Тенерифе

Представителя Ви Димитрина е най-добрият екскурзовод,когото познавам!Много сме й благодарни за всичко!!!Доволни сме от организацията на място и от допълнителните екскурзии! Имаме желание със съпруга ми пак да пътуваме в Испания!Тенерифе много ни хареса!Уникално място!Интересуваме се дали оказвате съдействие за почивка в южната част на острова?Можете ли да ни ориентирате колко излиза като цена едноседмична почивка за двама в южната част на Тенерифе?Питам,защото ми направи впечатление,че на отиване част от туристите Димитрина изпрати за южната част!Ще очаквам отговор на имейл!!!!

Диана Младенова за Лисабон и Порто

Програмата е организирана перфектно - избрани са много интересни места за посещение. Специални благодарности на Ленко, който направи тази екскурзия наистина незабравима! Португалия е уникална топла страна, с много история и очарование и Профи Турс ни представиха прекрасна част от нея.

Петя Бакърджиева за Остров Сицилия

Почивката беше прекрасна.Хотелът и плажът,доп.екскурзии,организацията , всичко беше на ниво,и най-вече сме очаровани от Радослава с нейните организационни качества и богата компетентност.

всички отзиви от клиенти

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки